Over ons

Autobedrijf Van Vulpen is opgericht in 1982 door Arjan Van Vulpen als universeel autobedrijf met verkoop van occasions en nieuwe auto’s.

Inmiddels bijna 40 jaar verder zijn Arjan, monteurs Robert, Leroy en Benjamin de vaste en vertrouwde gezichten die u treft bij Autobedrijf Van Vulpen waar u terecht kunt voor al het onderhoud en reparaties aan uw auto, bedrijfsauto of leaseauto.

Autovakmeester

Autovakmeester is een landelijk- en merkonafhankelijk netwerk van BOVAG-garagebedrijven die betaalbare A-kwaliteit leveren en service verlenen, die u bijblijft. Bij ons is de vakman nog een meester in zijn vak. Een professionele alleskunner die doet wat hij belooft. Open, eerlijk en transparant. Een vertrouwd gezicht uit de buurt, die u en uw auto persoonlijk kent. Die zijn kwaliteit en meesterschap aantoont met 24 maanden garantie op onderdelen en reparaties. 

BOVAG

Wij zijn ook erkend BOVAG-bedrijf. Hierdoor bent u verzekerd van uitstekende service. Wij zorgen dat u zorgeloos de weg op kunt. Het BOVAG-keurmerk staat voor betrouwbaarheid, kwaliteit en garantie. Wij moeten aan strenge eisen voldoen om lid te zijn. Door regelmatige controles wordt erop toegezien dat wij hieraan blijven voldoen.

Het team van Autobedrijf van Vulpen